marți, 14 iulie 2009

Mini rulade cu crusta crocanta




Un aperetiv pentru orce ocazie!

Ingrediente:

un piept de pui taiat ca pentru snitele


100 gr. fulgi de porumb


2 oua


1 lingura boia ardei dulce


sare piper


 2 linguri faina


50 ~70 gr. cascaval


1 capia taiata fisii


3 linguri de marar taiat marunt


Mod de preparare:


1. se face o compozitie din 2 oua batute cu sare,piper,1 lingura de boia de ardei dulce,2 linguri faina prin care se dau ruladele inainte de a le praji ,fulgii de porumb se macina 


2. se taie pieptul de pui ca pentru snitele 


3. se bate piptul ,se sareaza ,se pipereaza 


4. se presara cu marar 


5. se pun 2 sau 3 fisii de capia 


6. se presara cu cascaval ras si se ruleaza


7. se da prin oul batut apoi prin fulgii de porumb maruntiti prin blender 


8. se prajesc la foc mic pe toate partile ,la sfarsit puneti pe un minut capacul ca sa se abureasca si in interior :D


9. se pun pe o hartie ca sa absoarba grasimea


Pofta buna!



0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!