duminică, 5 decembrie 2010

Colacei pentru mosu

Photobucket

Photobucket

Ingrediente:
1 ou mare
75 gr. zahar praf
225 gr. faina cernuta
1 lingurita praf de copt fara varf
150 gr. unt la temperatura camerei
arome (esente de vanilie, rom, cvoniac ce va place) eu am folosit coniac
3~4 linguri cacao neindulcit
visine din dulceata
Photobucket
Mod de preparare:
Se mixeaza in crema untul cu zaharul, apoi se adauga oul se mixeaza pana la omogenizare, apoi adaugati faina amestecata aparte cu cacao si praful pentru copt si aromele.

Rezulta un aluat numai bun pentru spritat colacei, cu forma de steluta asezati intr-o tava asternuta cu hartie pentru copt neunsa cu nimic.

Dupa ce a-ti spritat colaceii cu diametrul de 3 cm. puneti in centrul fiecarui colacel cate o visina din compot sau dulceata sau confiata va fi ideal pentru ca ar avea o culoare de efect, eu am folosit visine din dulceata.

Coaceti colaceii la 180 de gr. C in cuptorul preaincalzit 15~20 de minute.

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!