duminică, 28 iunie 2015

Biscuiti de ovaz








Biscuitii copilarii mele aromati, cu o textura crocanta la exterior si moale in interior, sunt buni si cei din comert, dar cei facuti acasa sunt incredibil de buni, asa ceva nu se poate cumpara, incercati !

Ingrediente:
90 gr. faina
cate 1/3 lingurita de scortisoara si praf de copt
1/2 lingurita sare fina
115 gr. unt moale
cate 100 gr. zahar brun si zahar alb
1 ou
1 lingurita extract de vanilie sau esenta
1,5 pahare fulgi de ovaz pentru pregatire rapida/instant
1/2 pahar stafide sau merisoare uscate

Mod de preparare:
Mixati untul moale cu extractul de vanilie si zaharul ~ 5 minute, adaugati oul si mai mixati 1 minut.
In alt bol amestecati toate ingredientele uscate cu faina cernuta apoi, le amestecati bine cu compozitia lichida.
Pe un covoras de silicon sau intr-o tava asternuta cu hartie de copt, distribuiti la distanta intre ele, bilute din aluatul obtinut cu ajutorul unei linguri pentru inghetata.



Ii coaceti in cuptorul preaincalzit la 190 de grade Celsius timp de 15 minute.
Dupa ce s-au copt le puneti pe o masa pana se racesc apoi, le serviti cu placere cu o cana de lapte sau ceai :)
Sunt foarte gustosi, iti ataca creierul de nu mai poti sa te opresti :P, eu insa va recomand sa nu mancati mai mult de doi biscuiti pentru ca sunt foarte calorici.
Pofta buna si sper sa-i incercati !

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!