duminică, 28 iunie 2015

Salata de paste gnocchi cu creveti si capsuni in sos curry






Ingrediente:
5 linguri paste gnocchi,
15 frunze de spanac proaspat,
4 fire de ceapa verde
20 creveti fierti,
10 rosii cherry,
100 gr. capsune
4 linguri porumb fiert,
1 lamaie ( sucul ),
1 lingurita miere de albini
0,5 lingurita mustar,
1 lingurita sos soia,
1 lingurita otet balsamic
1 lingurita pasta curry,
~ 8 linguri de ulei,
un varf de sare

Mod de preparare:
Pastele se fierb al dente in apa cu putina sare.
Rosiile si capsunele se spala si se taie in 4 sau in 2, in functie de marime.
Frunzele spalate de spanac, se rup bucati potrivite.
Crevetii fierti si decorticati se amesteca cu pastele fierte, rosiile, capsunele si porumbul.
Separat preparati sosul curry: amestecati sucul de lamaie cu mierea de albini, sarea, mustarul , sosul de soia, otetul balsamic si pasta curry, le mixati cu o furculita, turnand ulei pana se ingroasa compozitia ca un sos.
Pe un platou asezati frunzele de spanac, peste ele salata de paste, presarati cu ceapa verde taiata si o stropiti cu sosul curry, lasati pentru 20 de minute inainte de a servi salata sa se condimenteze.
Pofta buna !

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Follow this Blog

Licenţa Creative Commons
Clipe dulci de Anastasia Gherjavschi este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la anastassiacafe.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://bagy2.blogspot.com/.
Televizoare - Un Butic!

No Copying Please!